Welkomstpakket Zieuwent

Welkomstpakketten Zieuwent

Iedere nieuwe inwoner van Zieuwent krijgt een welkomstpakket. Dit welkomstpakket is een soort gouden gids waarop nuttige gegevens staan over bedrijven, (sport)verenigingen, stichtingen en buurtverenigingen in ons mooie dorp.

Ook hebben bijna alle lokale ondernemers er tegoedbonnen in gedaan. Hiermee willen wij onze nieuwe inwoners van harte welkom heten in het dorp en we hopen natuurlijk dat iedereen zich hier snel thuis voelt. Mocht u als nieuwe inwoner van Zieuwent nog geen welkomstpakket hebben ontvangen dan kunt u dat aan ons doorgeven via dit e-mailadres: welkomstpakketzieuwent@hotmail.com. Graag in de mail uw naam, adres en telefoonnummer vermelden.

Het eerste welkomstpakket is uitgereikt op 15 februari 2018. en in 2023 is het 125e pakket uitgereikt!

En sinds 2021 wordt er jaarlijks een bijeenkomst georganiseerd door de werkgroep leden voor de nieuwe bewoners van Zieuwent.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Steun je ons?

Je betaald slechts € 5,- per jaar!

Om onze ambities en doelstellingen te halen zijn we mede afhankelijk van particuliere donaties. Wil je ons steunen voor slechts € 5,- per jaar? Vul dan ons machtigingsformulier in via de onderstaande knop en stuur ‘m op.

Schrijf een bericht