Thema

Mobiliteit

In een kleine kern als Zieuwent is mobiliteit altijd een thema. Voor ons is het belangrijk dat we evenwicht vinden tussen bereikbaarheid en veiligheid.

Netmobiel voor de achterhoek

Als aanvulling op de al bestaande vervoermogelijkheden in Zieuwent wordt momenteel de app Netmobiel ontwikkeld. Deze app, die zo goed als klaar is om gelanceerd te worden, combineert…

Buurtbus

Voor aansluiting op de openbaar vervoermogelijkheden trein en bus, kan men in Zieuwent opstappen op de buurtbus.

deelauto

Deelauto Gaon

De deelauto heeft een centrale vaste standplaats bij de laadpaal op het kerkplein in Zieuwent. De auto is voor iedereen te gebruiken. Het reserveren, openen en registreren van de rit…

Slagerij H Beerten Zieuwent

N18

Met het opwaarderen van de N18 oftewel Twenteroute is de bereikbaarheid van Oost Gelre enorm toegenomen. Door de aanpassingen aan deze weg zijn wel een aantal neveneffecten ontstaan….

glasvezel zieuwent

Glasvezel in Zieuwent

Glasvezel is vezel van glas die zo dun is als haar. Met deze vezel deel je data met de snelheid van het licht. Dit gebeurt via buizen waarop alle woningen worden aangesloten.

Steun je ons?

Je betaald slechts € 5,- per jaar!

Om onze ambities en doelstellingen te halen zijn we mede afhankelijk van particuliere donaties. Wil je ons steunen voor slechts € 5,- per jaar? Vul dan ons machtigingsformulier in via de onderstaande knop en stuur ‘m op.

Schrijf een bericht