Thema

Zorg

Een kleinschalig zorgcentrum in het dorp zelf; dat is een jarenlang gekoesterde wens in Zieuwent. Komend jaar start een woonzorgcentrum in de oude pastorie en het bijbehorende koetshuis naast de St. Werenfriduskerk in het hart van het dorp. Het zorgcentrum gaat voorlopig onder de projectnaam Woonzorg Zieuwent opereren.

Dorpstraat Zieuwent

Zonnebloem Zieuwent

Zonnebloem Zieuwent heeft geen fysieke inloopvoorziening. Wel organiseren ze 4 á 5 evenementen op jaarbasis. Dit kan zijn: een gezellige middag, koetsentocht, picknickmiddag enz. Ze …

Waareise Zieuwent

Zieuwents koffie & thee uurtje

Elke maandagochtend is het Zieuwents koffie en thee uurtje in de Waareise. Het koffie of thee uurtje is bedoeld voor mensen, jong en oud, die graag andere mensen willen ontmoeten.

Pastorie Woonzorg Zieuwent

Woonzorg Zieuwent

Woonzorg Zieuwent is een kleinschalige woon- en zorglocatie waar dag en nacht (24 uur) persoonsgerichte zorg wordt verleend. Ouderen die door hun kwetsbare gezondheid niet meer thuis…

Steun je ons?

Je betaald slechts € 5,- per jaar!

Om onze ambities en doelstellingen te halen zijn we mede afhankelijk van particuliere donaties. Wil je ons steunen voor slechts € 5,- per jaar? Vul dan ons machtigingsformulier in via de onderstaande knop en stuur ‘m op.

Schrijf een bericht