Waareise Zieuwent

Zieuwents koffie & thee uurtje

Elke maandagochtend is het Zieuwents koffie en thee uurtje in de Waareise. Het koffie of thee uurtje is bedoeld voor mensen, jong en oud, die graag andere mensen willen ontmoeten.

De gastheer en gastvrouw hebben om 10.00 uur de koffie/thee klaar voor een ieder die behoefte of zin heeft aan een praatje, of zomaar om anderen te ontmoeten. Bijvoorbeeld de moeder die zich alleen voelt omdat het jongste kind naar school gaat, of de man of vrouw die tijdelijk zonder werk zit. Maar ook dorpsgenoten die zich om welke reden dan ook alleen voelen en graag contact willen of de mantelzorger, die even afleiding zoekt.

Voor een gesprek, een luisterend oor of gewoon gezellig samen koffie of thee drinken (voor de koffie en thee wordt een kleine tegemoetkoming gevraagd). Gezelligheid en respect voor elkaar staan voorop.

Locatie: Zegendijk 3, Zieuwent
Openingstijden: maandagochtend van 10.00 – 12.00 uur
Telefoon: (0544) 351 551 (tijdens openingsuren)
E-mail: welkomindewaareise@gmail.com

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Steun je ons?

Je betaald slechts € 5,- per jaar!

Om onze ambities en doelstellingen te halen zijn we mede afhankelijk van particuliere donaties. Wil je ons steunen voor slechts € 5,- per jaar? Vul dan ons machtigingsformulier in via de onderstaande knop en stuur ‘m op.

Schrijf een bericht