Park Zieuwent

Dorpsplan Zieuwent

De maatschappij verandert en Zieuwent verandert mee. Met het Dorpsplan kijken we naar de toekomst van Zieuwent. Ieder jaar evalueren we het huidige plan en schaven we bij waar nodig om de leefbaarheid in het dorp te bewaren en zelfs te vergroten. Zieuwent staat bekend als mooi, groen en betrokken, en dat willen we zo houden.

Een aantal onderwerpen uit het dorpsplan zijn al gerealiseerd. Zo worden er flink wat zonnepanelen op daken gelegd dankzij Zonnig Zieuwent, zijn er dankzij De Bondgenoten nieuwe woningen gebouwd in de voormalige Boeren Bond en is er meer Zieuwents groen ontstaan dankzij De Groene Kathedraal. En we willen verder met nieuwe initiatieven in de toekomst!

In 2024 willen wij starten met het vernieuwen van het Dorpsplan! hierover binnenkort meer.

Document Dorpsplan

In dit Dorpsplan zijn alle onderwerpen globaal uitgewerkt waarbij rekening is gehouden met de ontwikkelingen in de gemeente, de Ruimtelijke atlas en de wensen en suggesties van de inwoners. De uitkomsten van de inloopbijeenkomsten en enquêtes laten zien dat iedereen begaan is met Zieuwent en wat we belangrijk vinden in het dorp. Op basis hiervan is het plan opgesteld. Dit plan wordt ieder jaar geëvalueerd, waardoor het mogelijk is om acties bij te stellen naar nieuwe ontwikkelingen, veranderende behoeften en het stellen van prioriteiten. Het is het startpunt voor een nog mooier Zieuwent!

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Steun je ons?

Je betaald slechts € 5,- per jaar!

Om onze ambities en doelstellingen te halen zijn we mede afhankelijk van particuliere donaties. Wil je ons steunen voor slechts € 5,- per jaar? Vul dan ons machtigingsformulier in via de onderstaande knop en stuur ‘m op.

Schrijf een bericht