Luchtfoto Zieuwent

Plan Werenfriedstraat

Tijdens de jaarvergadering in november 2021 hebben wij u al het een en ander verteld over de plannen aan de Werenfriedstraat. Hierbij hebben wij u laten weten dat u zich als geïnteresseerde kan melden, zodat u via een nieuwsbrief direct op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen.

November 2022: De laatste UPDATE https://woneninzieuwent.nl/nl/home

De planning is dat eind februari 2022 de wijziging voor het bestemmingsplan openbaar gemaakt gaan worden. Deze zijn voor iedereen in te zien via de pagina van www.oostgelre.nl

Hoe de uiteindelijke selectie en toewijzing van de woningen zal gaan plaatsvinden, is nog niet duidelijk. Wel is duidelijk dat de de woningen/kavels met voorrang toegewezen worden aan geïnteresseerden uit Zieuwent (en/of mensen die binding hebben met het dorp).  

Zieuwents Belang blijft nauw betrokken bij de voortgang van het project, maar de ontwikkelaars (/grondeigenaren) nemen het initiatief over.

De eerstvolgende nieuwsbrief zal daarom verzorgd worden door KAPA Vastgoed en Veluwezoom Verkerk.  

Wilt u die nieuwsbrief ook ontvangen en/of u melden als geïnteresseerde? klik dan op onderstaande link :https://werenfriedstraat.vwnieuwbouwplatform.nl

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Steun je ons?

Je betaald slechts € 5,- per jaar!

Om onze ambities en doelstellingen te halen zijn we mede afhankelijk van particuliere donaties. Wil je ons steunen voor slechts € 5,- per jaar? Vul dan ons machtigingsformulier in via de onderstaande knop en stuur ‘m op.

Schrijf een bericht