Wandelen van A tot Z…

Wandelen van A tot Z…. van Amsterdam naar Zieuwent

..van Amsterdam naar Zieuwent

Je loopt vanaf het historische Amsterdam, via Muiden en de waterlinie richting het ´nieuwe´ Flevoland. Daarna gaat de route over de bosrijke Veluwe, waar je de Nederlandse big five kunt spotten. Onderweg kom je langs zandverstuivingen, heidevelden en lieflijke dorpjes. Vervolgens wandel je via Arnhem, met haar indrukwekkende verhalen rond de bevrijding van Nederland, en de uiterwaarden het coulisselandschap binnen.
Weilanden, houtwallen, kabbelende beekjes, bossen en kastelen; je bent in de Achterhoek, waar rust en ruimte is!

Deze route van Amsterdam naar Zieuwent loopt met zo’n 250 kilometer dwars door het hart van Nederland en is een ode aan de Nederlandse cultuur en natuur.

In samenwerking Abelleisure is er door onze oud voorzitter, oud bestuursleden en fanatieke werkgroepleden gewerkt aan deze bijzondere route. Er zijn 12 etappes uitgezet, variërend van 15 tot 25 kilometer. Deze zijn beschreven (downloadbaar via website), te volgen via de app RoutAbel of downloadbaar bestand (GPX) voor de eigen device. Daarnaast is er een website (www.wandelenvanatotz.nl) opgezet.

Om de route te promoten is een flyer ontwikkeld. WandelenvanAtotZ is ook te volgen op Facebook (Wandelen van A tot Z) en Instagram (www.instagram.com/wandelenvanatotz).

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Steun je ons?

Je betaald slechts € 5,- per jaar!

Om onze ambities en doelstellingen te halen zijn we mede afhankelijk van particuliere donaties. Wil je ons steunen voor slechts € 5,- per jaar? Vul dan ons machtigingsformulier in via de onderstaande knop en stuur ‘m op.

Schrijf een bericht